SuperNaturalpw
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SuperNaturalPw

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Asas Master 20 Skili

+2
ReQuiem
4Leon
6 posters
YazarMesaj
4Leon

Asas Master 20 Skili Empty
MesajKonu: Asas Master 20 Skili   Asas Master 20 Skili EmptyÇarş. Ocak 14, 2009 4:15 pm

Arkadaşlar Asasın 20 Master skili açılsın Waiorlarla nerdeyse hiç bi asas vs yapamıor adamlar Master 20 Skiliyle Zor Alıyorlardı Şimdi Alamıyorlar lütfen Bununla İlgilenenler Mesajlarını yazsın
ReQuiem

ReQuiem

MesajKonu: Geri: Asas Master 20 Skili   Asas Master 20 Skili EmptyÇarş. Ocak 14, 2009 4:26 pm

bence kapanması çok iyi oldu master 20 olncada hiçbir warriorün şansı kalmıyor ama suanda işini bilen asaslar cok rahat her warriore kafa tutabilir ( 800 ac ve 400 ac )

Benm görüşüm bu Idea
4Leon

MesajKonu: ZzZzZzZzZzZz   Asas Master 20 Skili EmptyÇarş. Ocak 14, 2009 5:08 pm

Tabi Sana Göre Öle Şhelleri Almışsın Önüne Geleni Kesion İtemleri Olmayanlar Napsın Bende Bi Tek Çtin Şheld Var onuda Takma yasask vs event de
ReQuiem

ReQuiem

MesajKonu: Geri: Asas Master 20 Skili   Asas Master 20 Skili EmptyÇarş. Ocak 14, 2009 5:12 pm

4Leon demiş ki:
Tabi Sana Göre Öle Şhelleri Almışsın Önüne Geleni Kesion İtemleri Olmayanlar Napsın Bende Bi Tek Çtin Şheld Var onuda Takma yasask vs event de

iş parmaklarda bitiyor yeri glnce ss paylascam foruma 0 char acıp str ile bir sürü kestiğim adam var =) inan olay parmaklarda... bounce
4Leon

MesajKonu: İİ bak o zaman sadasf   Asas Master 20 Skili EmptyÇarş. Ocak 14, 2009 5:17 pm

Çok Güveniosan Parmaklarına NYcrish_ComeBack Le Vs yap Yeni Çarlarla
ReQuiem

ReQuiem

MesajKonu: Geri: Asas Master 20 Skili   Asas Master 20 Skili EmptyÇarş. Ocak 14, 2009 5:30 pm

4Leon demiş ki:
Çok Güveniosan Parmaklarına NYcrish_ComeBack Le Vs yap Yeni Çarlarla

eşit şartlarda neden olmasın x) sonuçta bu bir oyun x) kendi egomu tatmin etmek içn birşeyler söylemiyorum nycrish.. gzel playermı gzel player bunu söyledm önceki knulardada ama herşey shell değil ben bunu anlamıyorum chitinlide yaptım nycrish... la humandebuff huzurunda x) kendi egolarımı tatmin etmek istesem koyardım buraya ss x)
tyy_

tyy_

MesajKonu: Geri: Asas Master 20 Skili   Asas Master 20 Skili EmptyÇarş. Ocak 14, 2009 7:36 pm

nycriste seni şhelli halinle kesti bence item kadar tabiki plyerlikte önemli bence
ReQuiem

ReQuiem

MesajKonu: Geri: Asas Master 20 Skili   Asas Master 20 Skili EmptyÇarş. Ocak 14, 2009 7:42 pm

tyy_ demiş ki:
nycriste seni şhelli halinle kesti bence item kadar tabiki plyerlikte önemli bence

Smile sor bakıym master 20 skili varkenmi kesmiş yokkenmi kesmiş Smile asas oynamadın gülüm sanırm sen Smile

1 snlik pot kacması 1 snlik hata 1 skill kacırmak asasta herşeyi etkiler Smile ac kırıp 2 her asastan yerim Smile kesilmedim demiyorum kesildim Smile ben kesilmedim die bir iddiada da bulunmuyorm vs eventte final oynadık umarım yeterli olr Smile
Oda iyi player laf atmıyorum ben ona simdi konuları np transtan buralara taşırma Smile
AlperStyLe

MesajKonu: Geri: Asas Master 20 Skili   Asas Master 20 Skili EmptyÇarş. Ocak 14, 2009 8:25 pm

Master 20 qeLince Mageliğin anlamı kalmaz Evil or Very Mad Master 20 + spike + dragon alsana mage yerde kurtulabılme imkanı %12 anca kıtlerse buda buyuk bır ıhtımal mage hazır deıl ıken gorunmez olan asas alır:)
ReQuiem

ReQuiem

MesajKonu: Geri: Asas Master 20 Skili   Asas Master 20 Skili EmptyÇarş. Ocak 14, 2009 8:27 pm

AlperStyLe demiş ki:
Master 20 qeLince Mageliğin anlamı kalmaz Evil or Very Mad Master 20 + spike + dragon alsana mage yerde kurtulabılme imkanı %12 anca kıtlerse buda buyuk bır ıhtımal mage hazır deıl ıken gorunmez olan asas alır:)

Bence master 20 olnca denge bozuluyor suanda denge var chrctrler arasında diye düşünüyorum cheers
tyy_

tyy_

MesajKonu: Geri: Asas Master 20 Skili   Asas Master 20 Skili EmptyÇarş. Ocak 14, 2009 8:41 pm

bencede pleyer adamın 20 masterde dengesi bozulur bu arada o konuyu sen buraya taşırmıssın ben degil ben sana kötü bi plyer demedim kötü bir camurcusun diyom sadece attıgın camur degilse ispatla
4Leon

MesajKonu: İtemlilere Göre Denge olur   Asas Master 20 Skili EmptyÇarş. Ocak 14, 2009 10:51 pm

İtemlilere Göre Denge olur tabi ama eziqler napsınki xD
_DJ_SAM_

MesajKonu: item   Asas Master 20 Skili EmptyÇarş. Ocak 14, 2009 11:17 pm

ewt itemlere göre denge olsa süper bi server olur Very Happy
http://www.SuperNaturalpW.forum.biz
EdmondDantes

EdmondDantes

MesajKonu: Geri: Asas Master 20 Skili   Asas Master 20 Skili EmptyCuma Ocak 16, 2009 6:13 pm

AlperStyLe demiş ki:

++++++++++

XAERQ' Akar...Smile
Asas Master 20 Skili Get_video
Asas Master 20 Skili Get_video__1_
Asas Master 20 Skili Xaerouo8au2
Asas Master 20 Skili Xaero1cl8kg0
Asas Master 20 Skili Pivfhaiog

Asas Master 20 Skili
1 sayfadaki 1 sayfası